Rubjerg Knude 2018

Stafet

 

En fin mulighed for de løbere, som gerne vil med ud i det dejlige terræn, som hel- og halvmarathon løberne boltrer sig i - men ikke vil løbe de hele distancer.

 

Et hold består af 3-5 løbere.

 

Vi har udvalgt de depoter, hvor I skal skifte stafet. Hvor langt hver enkelt deltager løber bestemmer i selv. Bare i bruger vores skiftezoner.

 

 

Skiftezoner:

 

- Mårup Kirke.

 

- Skallerup Seaside Resort.

(tæt ved indgang til Romulus)

 

 

Vi har fjernet muligheden for transport i år. Da meget få benyttede sig af denne service / kontra arbejdet med at ha muligheden. Derfor må deltagere transportere sig rundt i egen bil, hvilket også betyder mere frihed til løberne, som ikke skal skynde sig for at nå en bus. Eller tilsvaredne vente længe.

 

Den samlede pris for et stafet-hold på op til 5 personer er kr. 400, -

 

Distancerne er følgende :

Tur 1 - Start Fælled - Mårup Kirke 9,4 km

Tur 2 - Mårup Kirke - Skallerup 7,4 km (ialt 16,4 km)

Tur 3 - Skallerup - Skallerup runde 10,7 km (ialt 27,1km)

Tur 4 - Skallerup - Mårup Kirke 7,0 km (ialt 34,1 km)

Tur 5 - Mårup Kirke - Fælled 8,3 km (ialt 42,4 km)

 

 

 

 

 

Mange familier valgte at gøre det til glad,fælles oplevelse at deltage på forskellige distancer.

 

Et hold løber med det samme startnummer hele vejen. I får udleveret et nummerbælte, og så overdrages bælte (med nummer) til den næste løber osv...

Chippen er i år integreret i startnummeret.

 

 

 

Walk

Incl. forplejning og Naturvejleder

 

Kig på denne meget spændende side om områden ved Rubjerg.

http://rubjergknude.dk/dansk/velkommen/overblik/

 

Vi tilbyder igen i år en dejlig vandretur med Naturvejleder Jakob Kofoed. Han vil tage jer med fra Strandfoedgården på en 2 timers guidet tur i området ved Rubjerg.

 

 

De første 5 km af turen er uden guide. Her går man i samlet flok fra Starten i Hundelev, via kirkestien, forbi Jelstrup Kirke og ad langelinie til Strandfoedgården. Her mødes i med Jakob kl. 11.30.

 

Starten går fra Hundelev kl. 10.

 

Man vælger frit om man vil starte fra Strandfoedgården. Så kører man bare selv dertil. Turen med guide er ca 6 km. Og man kommer tilbage til Strandfogedgården.

 

Kl. 13.30 vil der være mulighed for at blive transporteret tilbage til Hundelev. Vi har en minibus til rådighed. De friske går selvfølgelig turen tilbage ad kirkestien eller landevejen igen.

 

Som udgangspunkt er turen ca. 11 km. Men man kan nøjes med 6 km eller man kan udvide til 16 km :)

 

Med i prisen er en sandwich , vand og kaffe. Samt en lille bitter til kaffen. Dette bliver udleveret ved Strandfogedgården.

 

Betaling for turen sker online her på siden, eller på dagen senest kl. 9.30 på skolen. Det giver mulighed for at nå at smørre sandwich til de som tilmelder sig på dagen.

 

Man får udlevet en madbillet, som man har med til Strandfogedgården. Udlevering sker fra det opstillede depot på pladsen.

 

Man får et startnummer i år, så man er med i lodttrækningspræmierne. Nummeret udleveres på skolen i Hundelev fra kl. 8.30

 

Man tilmelder sig via tilmeldingsmodulet her.

 

Find strandfogedgården her

 

Copyright © All Rights Reserved