Walk

Walk

Incl. forplejning og NaturvejlederKig på denne meget spændende side om områden ved Rubjerg.

http://rubjergknude.dk/dansk/velkommen/overblik/

Vi tilbyder igen i år en dejlig vandretur  med  Naturvejleder Jakob Kofoed.  Han vil tage jer med fra Strandfoedgården på en 2 timers guidet tur i området ved Rubjerg.

 

 

De første 5 km af turen er uden guide. Her går man i samlet flok fra Starten i Hundelev, via kirkestien, forbi Jelstrup Kirke og ad langelinie til Strandfoedgården.   Her mødes i med Jakob  kl. 11.30.

 

Starten går fra Hundelev kl. 10.05

 

Man vælger frit om man vil starte fra Strandfoedgården. Så kører man bare selv dertil.  Turen med guide er ca 6 km. Og man kommer tilbage til Strandfogedgården.

 

Kl. 13.30  vil der være mulighed for at blive transporteret tilbage til Hundelev. Vi har en minibus til rådighed.  De friske går selvfølgelig turen tilbage ad kirkestien eller landevejen igen.

 

Som udgangspunkt er turen ca. 11 km.  Men man kan nøjes med 6 km eller man kan udvide til 16 km :)

 

Med i prisen er en sandwich , vand og kaffe.  Samt en lille bitter til kaffen.  Dette bliver udleveret ved Strandfogedgården.

 

Betaling for turen sker online her på siden, eller på dagen senest kl. 9.30 på skolen.  Det giver mulighed for at nå at smørre sandwich til de som tilmelder sig på dagen. 

 

Man får udlevet en madbillet, som man har med til Strandfogedgården.  Udlevering sker fra det opstillede depot på pladsen.

 

Man får et startnummer i år, så man er med i lodttrækningspræmierne. Nummeret udleveres på skolen i Hundelev fra kl. 8.30

 

Man tilmelder sig via tilmeldingsmodulet her.

 

Find strandfogedgården her

Copyright © All Rights Reserved